Daar sta je dan - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Steve Kellner - WaarBenJij.nu Daar sta je dan - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Steve Kellner - WaarBenJij.nu

Daar sta je dan

Door: Steve

Blijf op de hoogte en volg Steve

08 November 2009 | Nieuw Zeeland, Auckland

Na vele keren afscheid nemen, de ene keer al wat emotioneler dan de andere, komt het er dan uiteindelijk toch van: het vertrek. Het voelde een beetje raar, zeker omdat ik mezelf op voorhand niet té veel de kans gegeven had om er aan te denken, maar éénmaal in de lucht (2 ontbijten & 3 warme maaltijden lang), ..., dan beginnen allerlei gedachten wel de kop op te steken.
Nu, ondertussen is het hier zondagmiddag en heb ik er 2 nachten opzitten.
Gisteravond hadden we een feestje op het appartement, en eigenlijk verschillen die niet zoveel met de feestjes die 'wij' gewoon zijn (er was zelfs Duvel), behalve dat er dan maar één iemand was die ik ken, roomie bartje. Voor de rest héél wat diverse nationaliteiten, en (soms hele) zware Engelse tongvallen (van het zware Jordy tot het grappige Duitse accent).
Zo, rest mij voorlopig enkel nog te vermelden dat ik het hier goed stel en dat ik zal proberen hier af en toe nog iets neer te pennen.
Oja, en voor de voetbalvrienden, de eerste contacten zijn gelegd, om hier voetbalgewijs ook eens af en toe (net niet) te scoren!
Vele groetjes en veel beterschap (voor de zieken onder jullie)

• 08 November 2009 - 15:46

Zus En Co:

We zijn super blij dat je goed aangekomen bent, want geloof me dat bleef maar duur. Gelukkig leven in een communicatie tijdperk en is dat nu allemaal 'easy'! Stel het daar wree goed en en zoals onze papa het zou zeggen: als je niet braaf bent, wees dan verstandig ...
    Vele groetjes ook aan Bart. Wij 4 +(1) kus

• 10 November 2009 - 07:57

Tante Miek:

Goed dat alles goed gaat.
    Geniet van deze wijde wereld. Ik zal je reis ook kunnen volgen dank zij de communicatietechniek van tegenwoordig.

• 11 November 2009 - 19:24

Zus En Co:

Je bent nu al een week weg,hopelijk al een beetje bekomen van den jetlag, goed geaclimatiseerd, ingeburgerd en wegwijs in je nieuwe omgeving. Hier alles oké. groetjes van ons 4 + (1)

• 12 November 2009 - 12:00

Papie:

hebben jullie ook een hittegolf zoals in Australië?

• 16 November 2009 - 02:32

Bartje:

"(van het zware Jordy tot het grappige Duitse accent)"

With not to forhet the funny bruhs accent, é!